Ons aanbod

Vegan’s Heaven is ontstaan vanuit een passie en expertiIMG_0613se binnen een nichemarkt die enorm groeiende is, duurzaamheid. De jarenlange passie, kennis en ambitie binnen deze niche heeft er voor gezorgd dat Stephanie Gimbrère inmiddels een expert is op het gebied van duurzaamheid en veganisme.

Er is een enorme verschuiving gaande als het gaat om duurzaamheid en verschillende leefstijlen die de consument daarbinnen hanteert. De ontwikkelingen binnen de duurzame economie zorgt voor nieuwe kansen voor bedrijven. De behoefte van de consument om meer duurzaam te leven is groot en dus groeit de vraag van de aanbodzijde mee. Echter ontbreekt het veel bedrijven aan inside informatie van de branche en daar is dan ook een expert voor nodig.

Vegan’s Heaven is ontstaan vanuit een idealisme om de wereld een mooiere en betere plek te maken. Deze ambitie en instelling heeft er voor gezorgd dat Stephanie haar droom achterna is gegaan en via haar adviezen bedrijven helpt om hier aan bij te kunnen dragen. Al gauw werd duidelijk dat dit doel het beste realiseerbaar is door het commercieel in te zetten en uit te bouwen. Je moet ten slotte de consument bereiken via de behoeftes die ze hebben en in deze tegemoet komen.

Met veel liefde wordt dan ook aan deze missie gewerkt en inmiddels heeft Stephanie een aantal mooie bedrijven mogen helpen en inspirerende mensen mogen ontmoeten. Voor de komende jaren is Stephanie er van overtuigd dat er een enorme duurzame groei zal plaatsvinden en de kansen voor haar, als voor andere bedrijven om te groeien enorm gaat toenemen.